Verzenden

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Alle pakketten van Ellebelle worden verzonden met PostNL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code.

Verzenden vanaf 100 Euro binnen Nederland GRATIS
Ellebelle levert aan klanten binnen Nederland. De verzendkosten binnen Nederland en zijn gratis bij een besteding boven de 100 euro. Voor orders onder € 100,- wordt voor verzending binnen Nederland € 6,95 in rekening gebracht.

Verzenden naar overige landen
Ellebelle bezorgt ook internationaal. Europese klanten betalen de kosten conform het tarief van PostNL.

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel Ellebelle Boutique in de Cornelis Schuytstraat.

Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met Ellebelle opnemen via email of telefoon. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag nog klaar in de winkel. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiele afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt online teruggestort op je rekening.

Vragen over het bezorgen van een bestelling?
Vul dan het contactformulier in of mail naar ellebelle@chello.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief