Retourneren

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je wilt een product ruilen, heb je het recht het product aan Ellebelle te retourneren of te ruilen.

Voorwaarden:
1. Mocht je aankoop niet aan je verwachingen voldoen heb je het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kan je melden via de website door het contactformulier in te vullen via de knop contact. Of even een mail sturen naar ellebelle@chello.nl

Wij vinden het fijn wanneer je daarbij als volgt te werk zou willen gaan:
Meld je retour of ruiling binnen 7 dagen aan na ontvangst via ons contactformulier of per mail. Stuur je pakketje hierna binnen 7 dagen retour.

Contactformulier

Bij het retourneren en/of ruilen vul je het contactformulier in onder vermelding van het factuurnummer. Het factuurnummer staat vermeld op de factuur die je per email hebt ontvangen. Vul bij opmerking/vraag de naam en maat van het artikel dat je wilt ruilen/retourneren en indien mogelijk de reden van retourneren. 

Retourzendingen
Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje aangetekend te retourneren zodat het pakketje traceeerbaar is met een track & trace code.

Omruilingen
Ruilen is enkel mogelijk wanneer het hetzelfde artikel betreft in een andere maat. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

Verwerking retour en terugbetaling
Ellebelle zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven. Vanaf het moment dat Ellebelle het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd via het betalingssysteem Mollie.

De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

Ellebelle Boutique
Cornelis Schuytstraat 30
1071JJ Amsterdam
Nederland

Vragen over het retourneren of ruilen van artikelen?
Vul dan het contactformulier in of mail naar ellebelle@chello.nl en we zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief