Over Ellebelle

overonsIn 1971 ben ik, Sylvia, mijn eigen kleding boutique begonnen in de toen nog onbekende Cornelis Schuytstraat te Amsterdam: Ellebelle (Elle- est- belle).
Ruim 40 jaar later weten vaste klanten en passanten ons daar nog steeds te vinden.

Sinds een paar jaar staat mijn dochter Isabel ook in de kledingwinkel in Amsterdam-Zuid en is zij verantwoordelijk voor de jongere merken. Deze samenwerking zorgt voor de ideale mix; zo geven wij beide de voorkeur aan originele, bekende en onbekende ontwerpers. We zijn dan ook veel in het buitenland en op beurzen te vinden om een mooie gevarieerde collectie in te kopen.

Onze collectie bestaat uit een 30tal dames,-schoenen,-en accessoire merken, waaronder Johnny Was, Bitte Kai Rand, ML Collections & Knit-ted.

Ellebelle is een one-stop-shop. Of het nu gaat om een outfit voor een casual friday, lazy sunday of een dress-up monday, bij Ellebelle slaagt u voor allemaal.

Aangezien elke vrouw beschikt over een eigen unieke stijl nemen wij altijd ruim de tijd voor persoonlijke aandacht en advies. Persoonlijk advies is ons devies. Ongestoord rondsnuffelen kan natuurlijk ook! Naast originaliteit en diversiteit vinden wij ook draagbaarheid zeer belangrijk. Niets zo zonde als een mooie (dure) jurk die na een gelegenheid in de kast blijft hangen. Wij helpen u graag outfits zo te combineren dat deze voor alle gelegenheden te dragen zijn.

Met onze kleermaker aan huis is het altijd mogelijk iets op de juiste lengte te krijgen. Ook het innemen of uitleggen is bij ons geen enkel probleem. Bent u opzoek naar iets speciaals, wilt u graag persoonlijk styling advies of bent u gewoon nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet en kom onder het genot van een kopje koffie onze collectie bekijken!

Sylvia & Isabel